Autor:

Krkovice s červeným zelím

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Vepřová krkovice 500 g
Červené zelí  
Sůl  
Pepř drcený  
Pepř celý  
Francouzská hořčice  
Nasekaný česnek  
Cukr  
Sádlo  
Voda  
Kmín  
Krkovice s červeným zelím

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky či větší kousky, které mírně poklepeme. Poklepané maso potřeme hořčicí do které jsme si nejdříve zamíchali česnek, sůl a drcený pepř. Připravíme si pekáč, který promastíme sádlem, poté do něho dáme vrstvu červeného zelí a pár kuliček celého pepře. Na tuto vrstvu naskládáme maso a přikryjeme opět vrstvou červeného zelí. Zalijeme troškou vody a dáme péct. Po cca 20ti minutách pečení vyděláme maso a promícháme zelí,do kterého přihodíme trošku drceného kmínu. Jeli zelí kyselé přidáme trošku cukru, poté na zelí naskládáme zpět maso a pečeme dokud není maso měkké s kraji. Takhle připravené maso podáváme s opékaným bramborem, ale hodí se i knedlík a to jak houskový tak bramborový. Dobrou chuť :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 2x)
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Krkovice s červeným zelím

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web