Autor:

Cejn na bylinkách

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cejn
(nebo jiná kvalitní sladkovodní ryba, pokrájená na porce))
1 ks
Citronová šťáva
(z jednoho citrónu)
1 ks
Máslo 100 g
Šalvěj
(nebo rozmarýn)
1 snítka
Sůl  
Pepř mletý  
K podávání
Brambory
(uvařené ve slupce)
 
Cejn na bylinkách

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet.
Mezitím prohřejte v másle lístky šalvěje či rozmarýnu. Přidejte kousky ryby a pozvolna opékejte z obou stran dozlatova. Podávejte s bylinkami, kousky citronu a bramborami, přelité zlatavým bylinkovým máslem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Co udělá se ženou kouření Články z

Komentáře k receptu: Cejn na bylinkách

Komentáře

  1. Kopretina   17.06.2012 | 19:20 | reagovat |

    No místo cejnu jsem tam dala makrelu a ta byla vynikajií chválím jídlo moc dobré :-P <3 :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web