Autor:

Cejn na bylinkách

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cejn
(nebo jiná kvalitní sladkovodní ryba, pokrájená na porce))
1 ks
Citronová šťáva
(z jednoho citrónu)
1 ks
Máslo 100 g
Šalvěj
(nebo rozmarýn)
1 snítka
Sůl  
Pepř mletý  
K podávání
Brambory
(uvařené ve slupce)
 
Cejn na bylinkách

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet.
Mezitím prohřejte v másle lístky šalvěje či rozmarýnu. Přidejte kousky ryby a pozvolna opékejte z obou stran dozlatova. Podávejte s bylinkami, kousky citronu a bramborami, přelité zlatavým bylinkovým máslem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Cejn na bylinkách

Komentáře

  1. Kopretina   17.06.2012 | 19:20 | reagovat |

    No místo cejnu jsem tam dala makrelu a ta byla vynikajií chválím jídlo moc dobré :-P <3 :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web