Autor:

Cejn na bylinkách

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cejn
(nebo jiná kvalitní sladkovodní ryba, pokrájená na porce))
1 ks
Citronová šťáva
(z jednoho citrónu)
1 ks
Máslo 100 g
Šalvěj
(nebo rozmarýn)
1 snítka
Sůl  
Pepř mletý  
K podávání
Brambory
(uvařené ve slupce)
 
Cejn na bylinkách

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet.
Mezitím prohřejte v másle lístky šalvěje či rozmarýnu. Přidejte kousky ryby a pozvolna opékejte z obou stran dozlatova. Podávejte s bylinkami, kousky citronu a bramborami, přelité zlatavým bylinkovým máslem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilovaná panenka s pikantním ananasem Recept na víkend: Grilovaná panenka s pikantním ananasem Články z

Komentáře k receptu: Cejn na bylinkách

Komentáře

  1. Kopretina   17.06.2012 | 19:20 | reagovat |

    No místo cejnu jsem tam dala makrelu a ta byla vynikajií chválím jídlo moc dobré :-P <3 :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web