Autor:

Cejn na bylinkách

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cejn
(nebo jiná kvalitní sladkovodní ryba, pokrájená na porce))
1 ks
Citronová šťáva
(z jednoho citrónu)
1 ks
Máslo 100 g
Šalvěj
(nebo rozmarýn)
1 snítka
Sůl  
Pepř mletý  
K podávání
Brambory
(uvařené ve slupce)
 
Cejn na bylinkách

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet.
Mezitím prohřejte v másle lístky šalvěje či rozmarýnu. Přidejte kousky ryby a pozvolna opékejte z obou stran dozlatova. Podávejte s bylinkami, kousky citronu a bramborami, přelité zlatavým bylinkovým máslem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Cejn na bylinkách

Komentáře

  1. Kopretina   17.06.2012 | 19:20 | reagovat |

    No místo cejnu jsem tam dala makrelu a ta byla vynikajií chválím jídlo moc dobré :-P <3 :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web