Autor:

Cejn na bylinkách

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cejn
(nebo jiná kvalitní sladkovodní ryba, pokrájená na porce))
1 ks
Citronová šťáva
(z jednoho citrónu)
1 ks
Máslo 100 g
Šalvěj
(nebo rozmarýn)
1 snítka
Sůl  
Pepř mletý  
K podávání
Brambory
(uvařené ve slupce)
 
Cejn na bylinkách

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet.
Mezitím prohřejte v másle lístky šalvěje či rozmarýnu. Přidejte kousky ryby a pozvolna opékejte z obou stran dozlatova. Podávejte s bylinkami, kousky citronu a bramborami, přelité zlatavým bylinkovým máslem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Cejn na bylinkách

Komentáře

  1. Kopretina   17.06.2012 | 19:20 | reagovat | závadný

    No místo cejnu jsem tam dala makrelu a ta byla vynikajií chválím jídlo moc dobré :-P <3 :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web