Autor:

Maso po anglicku

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Vepřové maso 150 g
Máslo 1/4 ks
Smetana ke šlehání 100 ml
Cibule 1 ks
Červené víno 100 ml
Slanina  
Sýr 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Usmažíme slaninu s cibulkou, po třech minutách vyjmeme osmaženou cibulku se slaninou a tuto směs vložíme do misky. Přilijeme olej. Rozpálíme ho, poté vložíme maso smažíme asi 10 minut, poté přilijeme smetanu u toho to receptu je velmi důležitý omastek nevynechávejte ho. Ke konci přilijeme víno.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Maso po anglicku

Komentáře

  1. Marie Nováčková   12.04.2006 | 17:14 | reagovat |

    Kdy se přidává máslo, když se má přilít olej, který není v ingrediencích uveden a co s tou slaninou s cibulkou v misce a co se sýrem, pokrm se jen posype nebo se nechá rozpustit v omáčce? Maso se krájí nebo ne a solí se nebo ne ?

  2. Katka Seifertová   09.06.2005 | 9:26 | reagovat |

    Je to opravdu výtečnéééé, každý si bere recept :)

  3. Karel Raciolka   31.05.2004 | 12:02 | reagovat |

    Je mňamka.Ahooooooooooooj

  4. Věra Učáková   13.05.2004 | 18:46 | reagovat |

    Bylo to výborné.Pochutnala si na tom celá rodina.Vřele doporučuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web