Maso cibulář

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí kližka
    • 500
      g cibule
    • 50
      g slanina
    • 4
      stroužek česnek
    • kmín
    • paprika - sladká
    • 1
      špetka kari
    • majoránka
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • worcestrová omáčka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji a na rozpuštěné slanině osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, česnek a papriku. Přidáme maso pokrájené na kostky, osolíme, okořeníme, podlijeme vodou a dusíme. K měkkému masu přidáme kečup, hořčici a několik střiků worchestrové omáčky. Omáčku nezahušťujeme je zahuštěna rozdušenou cibulí.
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • lenka.hrabkova
    lenka.hrabkova |

    17. 10. 2010 18:52

    Bylo to báječné! Kližku jsem pekla vcelku se všemi ingrediencemi 2 hodiny, masíčko lahodné, omáčky dost. Podávala jsem s bramborovým knedlíkem.

  • Iveta Bílková
    Iveta Bílková |

    2. 12. 2006 08:07

    Tedy, všichni chválí, ale já jsem zklamaná. Mě to nechutnalo. Možná byla chyba ve mně, nevím.

  • Fleur
    Fleur |

    16. 6. 2006 18:31

    Je moc dobrý gulášek, ale z toho králičího nevím, tenhle dělám podle tohoto receptu často, ale jen z hovězího, to králičí má takovou trošičku pachuť, ale myslím, že ta cibule mi nemůže uškodit, když se přidá dost česneku a majoránky?

  • Šárka Tkáčová
    Šárka Tkáčová |

    16. 6. 2006 08:04

    paní Vlastičko,co myslíte,jaký by byl z králíka-myslíte že sladký-kvůli cibuli.Nemáte zkušenosti? Děkuji.

  • XY
    XY |

    15. 6. 2006 16:29

    To je gulášek, jedná báseň, sklízím samou chválu

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    21. 4. 2006 14:21

    Vypada to lakave, pri nejblizsi prilezitosti to vyzkousim. Manzel hovezi maso a gulasky miluje.

  • Luba
    Luba |

    29. 4. 2005 19:12

    Výborný gulášek!!!!!!!!!!!!!!!!!!