Autor:

Marináda na maso IV.

Střední
Ingredience
Rostlinný olej 1 dl
Voda 2 dl
Kečup - jemný 2 lžička
Hořčice 1 lžička
Paprika - sladká  
Worcestrová omáčka  
Sojová omáčka  
Cibule 1 ks
Česnek 5 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Všechny přísady smícháme v misce a naložíme do ní maso (můžeme ji použít na jakékoliv maso - kuřecí, vepřové, hovězí, klokaní, krůtí...). Nejlepší je nechat maso naložené přes noc, ale stačí i 1 nebo 2 hodiny.

Podáváme s chlebem nebo s bramborem. Doporučuji přidat víc česneku, než je uvedeno v receptu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Marináda na maso IV.

Komentáře

  1. Hana Hladíková   29.06.2007 | 14:29 | reagovat |

    pečeme v troubě, ale dá se i grilovat

  2. Anonym   29.06.2007 | 10:14 | reagovat |

    ... a marinované maso grilujeme ??? nebo osmažíme ????

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web