Autor:

Marináda na maso IV.

Střední
Ingredience
Rostlinný olej 1 dl
Voda 2 dl
Kečup - jemný 2 lžička
Hořčice 1 lžička
Paprika - sladká  
Worcestrová omáčka  
Sojová omáčka  
Cibule 1 ks
Česnek 5 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Všechny přísady smícháme v misce a naložíme do ní maso (můžeme ji použít na jakékoliv maso - kuřecí, vepřové, hovězí, klokaní, krůtí...). Nejlepší je nechat maso naložené přes noc, ale stačí i 1 nebo 2 hodiny.

Podáváme s chlebem nebo s bramborem. Doporučuji přidat víc česneku, než je uvedeno v receptu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Marináda na maso IV.

Komentáře

  1. Hana Hladíková   29.06.2007 | 14:29 | reagovat | závadný

    pečeme v troubě, ale dá se i grilovat

  2. Anonym   29.06.2007 | 10:14 | reagovat | závadný

    ... a marinované maso grilujeme ??? nebo osmažíme ????

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web