Marináda na maso IV.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 2
      dl voda
    • 2
      lžička kečup - jemný
    • 1
      lžička hořčice
    • paprika - sladká
    • worcestrová omáčka
    • sojová omáčka
    • 1
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny přísady smícháme v misce a naložíme do ní maso (můžeme ji použít na jakékoliv maso - kuřecí, vepřové, hovězí, klokaní, krůtí...). Nejlepší je nechat maso naložené přes noc, ale stačí i 1 nebo 2 hodiny.
2
Podáváme s chlebem nebo s bramborem. Doporučuji přidat víc česneku, než je uvedeno v receptu.
Zařazení: Ostatní
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hana Hladíková
    Hana Hladíková |

    29. 6. 2007 14:29

    pečeme v troubě, ale dá se i grilovat

  • Anonym
    Anonym |

    29. 6. 2007 10:14

    ... a marinované maso grilujeme ??? nebo osmažíme ????