Autor:

Mandlový štrůdl (závin)

Snadné
Ingredience
Listové těsto 1 ks
Mandlové lupínky 60 g
Jablka
-větší
4 ks
Hladká mouka
na podsypání
 
Vanilkový cukr 1 ks
Vejce
-na potření
 
Moučkový cukr
-na posypání(nemusí být)
 
Mandlový štrůdl (závin)

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Záviny

Polovinu mandlových lupínků nasucho opražíme. Těsto rozdělíme na polovinu, každou rozválíme, posypeme opraženými mandlemi, nastrouhanými jablky a vanilkovým cukrem. Zabalíme, potřeme vejcem, posypeme druhou polovinou mandlí (neopražených) a dáme péct do předehřáté trouby dozlatova. Hotové můžeme posypat moučkovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
4.83 6 5 1
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Mandlový štrůdl (závin)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web