Autor:

Majolkové houstičky

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 500 g
Mléko 250 ml
Sůl 1 lžička
Cukr 1 lžička
Sušené droždí 2 lžička
Majonéza 100 g
Majolkové houstičky

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Vše dáváme do pekárny na program těsto. Až je hotové, pleteme z něho housky. Pečeme na 170 °C 20 minut.

Jsou vynikající, děti je jí holé bez ničeho.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1-
4.71 7 5 1
Reklama
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Majolkové houstičky

Komentáře

  1. Yveta   05.02.2014 | 23:13 | reagovat |

    Moc velké díky za tento recept :-) Housky jsou úúúžasné :-)

  2. Žany   17.09.2013 | 19:29 | reagovat |

    Dakujem moc za tento úžasný recept, už ho robím po druhý krát a posunula som recept aj kamarátke a obe musíme skonštatovať ze su na 1**************, cesto je skvelé ozaj sa s ním pracuje perfektne, nie je čo vytknúť.....Majonézu si nekupujem ale robím domácu ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  3. Míša   04.11.2012 | 12:25 | reagovat |

    Jsou opravdu skvělý, děkuji za super recept!
    ;-)

  4. nama   22.01.2012 | 19:45 | reagovat |

    Tyhle housky jsem s obavou dělal ve čtvrtek večer. A musím řící, že jsou ÚŽASNÉ !!! Ještě v neděli jsme je s manželem jedli a jsou na 1 s hvězdičkou,ale musímm dát jen 1 ;)

  5. gummy   06.07.2011 | 11:04 | reagovat |

    Jsou naprosto dokonalý, pro velký úspěcch dávám za 1.

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web