Kuřecí vývar

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Isabella2011

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí paličky
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks kořen petržele
    • 1
      hrst malý celer
    • 2
      ks mrkev
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce petrželka
    • 4
      lžička sůl
    • 2
      lžička pepř mletý
    • 2
      lžička máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté kuřecí paličky nebo cokoliv z kuřete i s kůží a kostma vaříme v osolené a opepřené vodě minimálně 2 hodiny, mezitím si nastrouháme nebo nakrájíme zeleninu a osmažíme na másle do zlatova. Uvařené paličky vyndáme a oddělíme maso od kostí a kůže. Maso pokrájíme a vložíme zpět do hrnce s kuřecím vývarem a přidáme orestovanou zeleninu. Ještě pár minut povaříme.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Petra
    Petra |

    31. 3. 2015 12:46

    Já vařím kuřecí vývar většinou 3 hodiny, proto je to vývar - aby byl co nejlepší a nejsilnější. Až si budu chtít uvařit kuře, tak hoďka stačit bude 8-)

  • svišť
    svišť |

    30. 3. 2015 21:13

    Co je na tom přehnaného? Čím déle se vaří, tím lepší chuť. Vývar se dá vařit na sporo klidně i celou noc. :-*

  • cheshka
    cheshka |

    21. 3. 2015 17:21

    Minimálně 2 hodiny???? O:-) trochu přehnaný ne? :-D