Kuře a la kachna II.

Hodnocení:

Moje:

60 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso celé kuře
    • sůl
    • kmín
    • sádlo
    • chleba větší patka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Větší chlebovou patku vydlabeme a vrchovatě naplníme dobrým sádlem. Navrchu posypeme kmínem. Poté ji vložíme do nasoleného kuřete, které ještě po vrchu posypeme kmínem, vložíme na pekáč, podlijeme vodou a upečeme do zlatova. Před porcováním a podáváním chleba odstraníme.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jeannie249
    jeannie249 |

    16. 9. 2012 15:36

    Vyborny napad!

  • jeannie249
    jeannie249 |

    16. 9. 2012 15:36

    Vyborny napad!

  • recepty73
    recepty73 |

    2. 1. 2011 21:18

    ...super bašta,málem jsem ani nestihl vyfotit :-)

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    9. 6. 2006 14:48

    Muj muz "pry neji veprove". Kdyz jsme mu doma podali klasicky veprovy rizek v trojobalu a rekli mu, ze je to kure, tak to snedl, jen si prsty olizoval a rekl, ze lepri kure nejedl.... takze kazde jidlo "ala" vzdy projde a mozna chutna jeste lepe! :o]

  • Airan
    Airan |

    9. 6. 2006 11:53

    Pro pana Jozefa - "a la" znamena "jako" nebo "na spusob" Nikdo tady netvrdi, ze jde o kachnu:-))

  • Josef Akné
    Josef Akné |

    8. 6. 2006 18:07

    Mám takový pocit, že jde o téma kachna a ne kuře. Poprvé jsem něco podobného jedl jako kvazihusu, ale ani kachna, ani husa to není, aniž to tak chutná. Proto souhlasím s Hankou. Ne, že by se to nedalo jíst, to se teda dá, ale jako varianta kuřete pro ty, co trží dietu. Navrhuji přemístit do rubriky kuře, aby se nemátla veřejnost.

  • pupen Hons
    pupen Hons |

    16. 1. 2006 23:52

    Hanko, každý den není posvícení:0)

  • Hanka
    Hanka |

    16. 1. 2006 14:14

    Známé,výborné,ovšem kachna je kachna,kuře je jen kuře!

  • Airan
    Airan |

    16. 1. 2006 13:52

    Znam a rada to delam, vynikajici chut+minimum koreni. Podavam zasadne s cervenym zelim. Chleba nasakly stavou a sadlem je ta nejvetsi pochoutka pak pro naseho psa:-) Souhlasim s pani Tichou - cim cerstvejsi a vonavejsi sadlo, tim chutnejsi. Z nespotrebovane mnozstvi tuku a stavy kolem kurete je pak vyborna cesnecka:-))