Autor:

Kuře a la Burgas

80 minut PT0H80M
Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
stehna
4 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Máslo 1 lžička
Zeleninové lečo
Bez klobásy
 
Voda 4 dl
Mletá paprika 1 lžička
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Příloha
Rýže
Nejlépe Basmati
 
Kuře a la Burgas

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Stehna krátce orestujeme v pekáči na oleji, vyndáme a z mouky a másla ve výpeku uděláme světlou jíšku. Přidáme lečo, dále asi 4 dcl vody, osolíme, přidáme asi 1 lžičku mleté papriky, pepř a promícháme.

Stehna osolíme a potopíme do leča. Pečeme asi hodinu při 170 °C. Přílohu doporučuji rýži basmati, ale stačí obyčejná. Vždy se po tom jen zapráší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Kuře a la Burgas

Komentáře

  1. Ivana Samcová   12.11.2006 | 12:56 | reagovat | závadný

    Dnes jsem vyzkoušela tento recept, je to opravdu velmi dobré. Byla velká spokojenost. Jelikož máme rádi ostřejší jídla, přidala jsem ždibek feferonkové pasty. Vodu jsem přidávala podle potřeby. Díky za recept.

  2. Jana   11.10.2006 | 0:46 | reagovat | závadný

    Vypadá to velice chutně,hned dnes vyzkouším.Rýže basmati je vynikající,s obyčejnou rýží se nemůže rovnat.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web