Autor:

"Červené" kuře

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí prsa 1 ks
Červená cibule 2 ks
Žampiony 200 g
Červené víno 200 ml
Rozmarýn  
Tymián  
Sůl  
K podávání
Bageta
nebo
 
Libanonský chléb  
"Červené" kuře

Postup přípravy:

Žampiony nakrájejte na plátky a na trošce oleje opražte na pánvi. Dejte stranou. Pak na plátky nakrájenou cibuli nechte 2-3 minutky osmahnout na pánvi a podlejte částí vína. Přidejte sůl a bylinky a žampiony. Víno se bude poměrně rychle odpařovat, tak postupně přilévejte, dokud cibulka nezměkne. Nenechte ale odpařit všechno víno, abyste to měli šťavnatější.

Mezitím si nakrájejte kuřecí prso na tenčí plátky, osolte a osmahněte na přírodno. Kuře pak můžete natrhat, nebo ho nechat v celku.

Podávejte s opečenou bagetou, nebo jako náplň do tortilly/libanonského chleba.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: "Červené" kuře

Komentáře

  1. KaRa   14.06.2015 | 19:48 | reagovat |

    Vynikající...! Děkuji, chutnalo všem...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web