Autor:

Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
800 g
Olivový olej 1 dl
Žampiony 200 g
Rajčata 200 g
Drcený kmín  
Šalvěj  
Sůl  
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Plátky masa jemně naklepeme, osolíme, potřeme kmínem a šalvějí. Pokapané olejem necháme několik hodin odležet. Plátky vkládáme na gril a zvolna, aby se nepřepaloval tuk ani maso, opékáme spolu s hlavičkami žampionů, které rovněž okořeníme. Na talíři podáváme s plátky rajčat a vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

Komentáře

  1. sousedka   13.07.2012 | 20:12 | reagovat | závadný

    Mužu řict že maso se předem nesoli.Použivam kořeni se soli a bohatě to stači.Ale je taky pravda že u nas se malo soli. ;-)

  2. Kuchařka on-line   16.01.2009 | 22:32 | reagovat | závadný

    Nasypte si koření do dlaně a maso jím potřete, stejně jako se do masa vtírá sůl, třeba když pečete kačenu nebo nakládáte maso na uzení.

  3. Jirka   26.03.2008 | 7:51 | reagovat | závadný

    Potřít kmínem a šalvějem? Nevím jak se to dělá. Mohu vědět něco bližšího. Žampiony na grilu jsou také velice zajímavá úprava.

  4. Zdena Matoušková   23.03.2008 | 13:24 | reagovat | závadný

    Křehčené kuř.maso je opravdu fuj tajbl.Nic horšího jsem nejedla.Nikdy ho už nekoupím.Pes mel řízky na celý týden.Asi 1,40kg.To nemá s dobrým kuř.masem nic společného.

  5. Semetrika   21.02.2008 | 18:17 | reagovat | závadný

    Vážení, je třeba, aby se do diskuze vložila matka-semetrika: Pokud chcete maso připaravit a´la gril, v žádném případě nesmí být přítomna sůl!(Odstěhujte ji do Humpolce!) Je dobré si kořenínící směs namíchat individuálně, maso naložit alespoň na 2 hodiny do kořenící směsi a oleje a v chladnu nechat odležet.Poté zprudka usmažit. A osolit až na taíři!Dobrou chuť přeje SEMETRIKA

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web