Gulášová polévka II.

moje hodnocení:

3,9

hodnotilo: 9
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • 500
      g brambory
    • 3
      ks cibule velká
    • 3
      ks paprika
    • 3
      ks rajčata čerstvá nebo konzerva
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • pálivá paprika
    • majoránka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky, opražíme na cibuli, osolíme, okořeníme a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme na půlměsíčky nakrájané brambory, papriku, rajčata, zalejeme vodou. Přidáme sladkou a pálivou papriku a nakonec majoránku. Dochutíme solí. Vaříme, dokud brambory nejsou měkké.
Zařazení: Polévky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • BNM
    BNM |

    20. 2. 2013 11:34

    VELICE DOBRÉ