Autor:

Gulášová polévka II.

Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Brambory 500 g
Cibule
velká
3 ks
Paprika 3 ks
Rajčata
čerstvá nebo konzerva
3 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Pálivá paprika  
Majoránka  
Gulášová polévka II.

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na kostky, opražíme na cibuli, osolíme, okořeníme a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme na půlměsíčky nakrájané brambory, papriku, rajčata, zalejeme vodou. Přidáme sladkou a pálivou papriku a nakonec majoránku. Dochutíme solí. Vaříme, dokud brambory nejsou měkké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 10 x
2
3.9 10 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 10x)
Reklama
Krémová česnečka s topinambury Zahřívací polévkové večeře pro podzimní dny Články z

Komentáře k receptu: Gulášová polévka II.

Komentáře

  1. BNM   20.02.2013 | 11:34 | reagovat | závadný

    VELICE DOBRÉ

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web