Autor:

Gulášová polévka II.

Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Brambory 500 g
Cibule
velká
3 ks
Paprika 3 ks
Rajčata
čerstvá nebo konzerva
3 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Pálivá paprika  
Majoránka  
Gulášová polévka II.

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na kostky, opražíme na cibuli, osolíme, okořeníme a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme na půlměsíčky nakrájané brambory, papriku, rajčata, zalejeme vodou. Přidáme sladkou a pálivou papriku a nakonec majoránku. Dochutíme solí. Vaříme, dokud brambory nejsou měkké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
2
3.89 9 5 1
Reklama
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Gulášová polévka II.

Komentáře

  1. BNM   20.02.2013 | 11:34 | reagovat |

    VELICE DOBRÉ

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web