Autor:

Gulášová polévka II.

Střední
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Brambory 500 g
Cibule
velká
3 ks
Paprika 3 ks
Rajčata
čerstvá nebo konzerva
3 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Pálivá paprika  
Majoránka  
Gulášová polévka II.

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na kostky, opražíme na cibuli, osolíme, okořeníme a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme na půlměsíčky nakrájané brambory, papriku, rajčata, zalejeme vodou. Přidáme sladkou a pálivou papriku a nakonec majoránku. Dochutíme solí. Vaříme, dokud brambory nejsou měkké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
2
3.89 9 5 1
Reklama
Báječné recepty z hub Články z

Komentáře k receptu: Gulášová polévka II.

Komentáře

  1. BNM   20.02.2013 | 11:34 | reagovat |

    VELICE DOBRÉ

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web