Autor:

Korčulanska pastičada

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Hovězí maso
špalíček
 
Rajčata
sekaná
 
Cibule  
Slanina  
Česnek  
Mrkev  
Sušené švestky  
Červené víno  
Pepř mletý  
Olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso protáhneme slaninou a česnekem, osolíme, opepříme.
Na oleji osmahneme cibuli, na kousky nakrájenou mrkev, česnek, pak vložíme maso a chvíli společně opékáme. Podlijeme vodou, přidáme rajčata, osolíme a dusíme. Po chvíli přilijeme červené víno a přihodíme švestky (stačí 4 na 500 g masa).
Dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu rozmixujeme, maso nakrájíme na plátky. Podáváme s bramborovými noky nebo bramborovými knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jablíčka v těstíčku s vanilkovou omáčkou Oblíbené ingredience na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Korčulanska pastičada

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web