Autor:

Kefta-arabské karbanátky

Střední
Ingredience
Mleté maso - hovězí 500 g
Pepř mletý 1 lžička
Sůl  
Pálivá paprika 1 lžička
Petrželka 1 hrst
Vejce 2 ks
Cibule
Najemno nakrájená
1 ks
Sýr 1 hrst
Rostlinný olej  
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Mleté

Vše smícháme, tvoříme malé karbanátky, které obalujeme v mouce a na mírném plameni smažíme.

V Tunisku se podávají přelité omáčkou z rajčat (recept viz. omáčka Shakshouka) a s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Kefta-arabské karbanátky

Komentáře

  1. Jozef T.   15.01.2012 | 16:07 | reagovat |

    Skutocné arabské Kefta sú z baranieho mäsa.
    Shakshouka nie je omácka - je to samostatné jedlo!

  2. ladislava staffenová   21.02.2009 | 15:50 | reagovat |

    já dělám vlastně totéž, jen ze směsi vepřového a hovězího, sýr nám tam chutná a petrželka udělá barvičku, zkuste přidat i pažitku a libwček

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web