Autor:

Kefta-arabské karbanátky

Střední
Ingredience
Mleté maso - hovězí 500 g
Pepř mletý 1 lžička
Sůl  
Pálivá paprika 1 lžička
Petrželka 1 hrst
Vejce 2 ks
Cibule
Najemno nakrájená
1 ks
Sýr 1 hrst
Rostlinný olej  
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Mleté

Vše smícháme, tvoříme malé karbanátky, které obalujeme v mouce a na mírném plameni smažíme.

V Tunisku se podávají přelité omáčkou z rajčat (recept viz. omáčka Shakshouka) a s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Skvělé odlehčující víkendové recepty: Králík, řepa a coleslaw Články z

Komentáře k receptu: Kefta-arabské karbanátky

Komentáře

  1. Jozef T.   15.01.2012 | 16:07 | reagovat |

    Skutocné arabské Kefta sú z baranieho mäsa.
    Shakshouka nie je omácka - je to samostatné jedlo!

  2. ladislava staffenová   21.02.2009 | 15:50 | reagovat |

    já dělám vlastně totéž, jen ze směsi vepřového a hovězího, sýr nám tam chutná a petrželka udělá barvičku, zkuste přidat i pažitku a libwček

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web