Autor:

Játra na kyselo

Snadné
Ingredience
Vepřová játra
nebo Drůbeží
600 g
Zeleninové lečo
malá
1 sklenice
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Balzamikový ocet  
Cibule 2 ks
Česnek 4 stroužek
Worcestrová omáčka  
Játra na kyselo

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opeříme, přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme vodou podle potřeby a necháme dusit do měkka. Když jsou játra měkká, přidáme zeleninové lečo, osolíme, dáme podle chuti balzamikový ocet a worchesterovou omáčku.

Játra by měla být jemně nakyslá. Pokud dáme drůbeží játra, je to rychlá večeře.

Podáváme s rýží, hranolky atd.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
3+
3.25 4 5 1
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Játra na kyselo

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web