Rychlá vločková polévka

Snadné
Ingredience
Ovesné vločky 2 hrst
Kořenová zelenina  
Houby
nemusí být
 
Máslo 1 lžička
Vejce 1 ks
Maggi  
Vegeta  
Voda 1 l
Rychlá vločková polévka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Vločky několikrát propláchneme, zalijeme vodou, přidáme zeleninu (mám nastrouhanou v mrazáku tak nešetřím), může se přidat celerová nať a houby sušené nebo mražené. Povaříme asi 1/2 hodiny.

Navrch dáme kousek másla, rozkvedláme vejce, ochutíme a posypeme petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Reklama
Rybí polévka 4 recepty na lahodné italské polévky Články z

Komentáře k receptu: Rychlá vločková polévka

Komentáře

  1. Nikola   13.11.2011 | 12:59 | reagovat |

    Kamarádka makrobiotička mi říkala, že vločky se musí vařit alespoň 20 minut, aby byly pro lidský organismis stravitelné. Jinak nám málo vařené vločky nic neudělají, ale taky nám nedodají ty živiny.

  2. Hanka   06.11.2010 | 9:18 | reagovat |

    Vločky se mají vařit max. 5 min. jiank ztrácí svou výživovou hodnotu, na nastrouhanou zeleninu to také stáčí :-)

  3. Hana   14.03.2007 | 10:33 | reagovat |

    Já ty vločky nenamáčím, ale osmažím na kousku másla, povařím se zeleninou dochutím a je to. Ani vejce tam nedávám.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web