Jablečná buchta s pudinkem

Hodnocení:

Moje:

-
-
j.g

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček listové těsto
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      kg jablka
    • 3
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce vlašské ořechy
    • 1
      lžíce rozinky
    • 0,5
      l mléko
    • 1
      balíček dětské piškoty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Listové těsto rozdělíme na dva díly. Jeden díl rozložíme na vyšší plech. Poklademe nastrouhaná jablka, přidáme vlašské ořechy a rozinky a přisladíme. Poklademe piškoty a přidáme vychladlý pudink, vše urovnáme a na vrch dáme druhý díl listového těsta. Pořádně kraje zavřeme, propícáme na několika místech a dáme péci.
Zařazení: Moučníky Buchty
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • lucoco
    lucoco |

    18. 1. 2015 12:20

    Miluji jablíčka.

  • Mr. Bobek
    Mr. Bobek |

    1. 12. 2013 12:48

    Jste parta BITCHES pokud někdo neví co to znamená dejste si to do slovníku bitches!!! :-P

  • KaRa
    KaRa |

    1. 12. 2013 08:32

    Luxusní!!! Kde je? Chci ještě....:)

  • george12126
    george12126 |

    8. 3. 2013 16:29

    Nakolik stupnu a jak dlouho se pece

  • j.g
    j.g |

    18. 2. 2013 13:13

    Hele tu buchtu jsem sem dala já a pečese to asi 15 minut ale je moc výbornáv :PPPPPPPPP

  • j.g
    j.g |

    18. 2. 2013 13:13

    Hele tu buchtu jsem sem dala já a pečese to asi 15 minut ale je moc výbornáv :PPPPPPPPP

  • Dáj
    Dáj |

    7. 8. 2012 13:19

    na kolik a jak dlouho se to pece prosim

  • recepty73
    recepty73 |

    14. 12. 2011 18:55

    ...pudink nenechávám vychladnout, liju ho rovnou uvařený, piškoty dávám i pod jablka...

  • šárka hrubá
    šárka hrubá |

    4. 5. 2011 17:46

    tak tu buchtu mám moc ráda,mnam ;-)

  • Ivona Gaurová
    Ivona Gaurová |

    6. 10. 2008 16:20

    zkusila jsem a je vyborna, na orechy jsem pokapala trochu medu, a celou jsem ji potrela nakonec vajickem. je to proste takovy zavin netradicnim zpusobem

  • Dana
    Dana |

    27. 1. 2008 08:24

    Výborné, něco mezi štrůdlem a žloutkovými řezy. Jen jsem použila jednou tolik pudinku, pekla jsem to na velkém plechu. Vřele doporučuji!

  • h
    h |

    6. 10. 2007 17:42

    ficěwhhw

  • Zuzana
    Zuzana |

    22. 7. 2007 18:20

    Laskonko, nezlobte se, ale musím napsat jednu poznámku, která se receptu netýká. Proč jste komentář napsala jak SMS - bez čárek a háčků? Zejména na různých slovenských internetových stránkách jsem se setkala s tím, že hodně lidí píše jakýkoliv text bez čárek a háčků. Neberte to ve zlém. Slováky mám ráda. Manžel je Slovák. Doopravdy ale nevím pochopit, proč si někdo snaží psaní na počítači zjednodušit tak, že text píše jak SMS zprávu. Laskonko, nejste náhodou pravidelnou návštěvnici jiného webu? Například Labužníka? Jednou jsem ho otevřela a byla jsem zhrozena, na jaké úrovni se tam píši recepty a komentáře. Zlatá naše Kuchařka on-line.

  • Laskonka
    Laskonka |

    20. 7. 2007 20:27

    Vynikajuce. Piskoty som dala na spodok pod javlka aby stiahli ich stavu a cesto nebolo mokre. Namiesto pudingu som uvarila stredne husty Zlaty klas. Naozajstna dobrota :)

  • Iva
    Iva |

    10. 11. 2005 15:10

    bylo to vyborné,trochu mi to připomíná žloutkové řezy,prostě dobrůtka...