Autor:

Jablečná Nutela

Střední
Ingredience
Jablka 3 kg
Cukr krystal 1 kg
Čokoláda na vaření 200 g
Kakao 200 g
Jablečná Nutela

Postup přípravy:

Oloupaná, nakrájená jablka bez jadřinců pomeleme a dáme vařit s cukrem. Do horké směsi přidáme na kousky nalámanou čokoládu a kakao.

Dobře promícháme a plníme do malých sklenic. Sterilujeme 20 minut při 80 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.8 5 5 1
Reklama
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Jablečná Nutela

Komentáře

  1. Delarue   15.11.2012 | 17:30 | reagovat |

    zajímavé s temi jablíčky, plním s ní domácí croasany :-)

  2. MJG   16.09.2011 | 10:53 | reagovat |

    VCERA JSEM UVARILA PODLE RECEPTU P.TEREZKY, NENI TO SICE NUTELA, ALE JE TO DOBRE. SYN TO POCHVALOVAL. <:-)

  3. ztracenka   09.11.2010 | 16:44 | reagovat |

    Před chvílí jsem dodělala další dávku této nutely. Je vynikající a po první várce se u nás jen zaprášilo :-D :-D Tentokrát jsem dělal recept podle p. Terezky a řekla bych, že je ještě chutnější.... doufám, že mi zůstane alespoň jedna sklenička na vánoční dobrůtky O:-)

  4. Kristýna Novotná   31.10.2009 | 16:52 | reagovat |

    Odzkoušela jsem recept paní Terezy J. a rovnou z dvojité dávky. No je toho nějako moc, ale ono se to určitě sní. Při vaření jsem ochutnávala a bylo to velmi dobré, zavařené jsem to ještě nechutnala, ale určitě to na chuti neztratilo :)

  5. Tereza J.   23.09.2009 | 20:29 | reagovat |

    Ani sa už nepamätám, že k tomu som vložila foto :)))) Jirko, robím to roky a bez pudingu, načo puding ? Na jablkovú nutelu dávam 2 kg jabĺk, 500 g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 100 g kakaa, 50 g čokolády na varenie. Všetko rozvarím, rozmixujem a krátko vysterilizujem.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web