Jablečná přesnídávka

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: ta.andrejka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • jablka
    • cukr krupice
    • skořice
    • hřebíček
    • puding

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Do 4litrového hrnce dám co nejvíce nakrájených jablíček na čtvrtky i s jadérky a peckami.
2
2. Přidám cca 1200 ml vody, zhruba do půlky hrnce, 300 g cukru, 1 ks celé skořice a 5 ks hřebíčku.
3
3. Vařím do změknutí až do kaše (cca 45 minut) na mírném stupni.
4
4. Vezmu sítko, přepasíruju do druhého hrnce, dám zpět na pec.
5
5. Vařím cca 5 minut, ve sklenici rozmíchám 1-2 pudinky (podle hustoty), třeba vanilkový, banánový nebo malinový (dostane lehkou chuť malin či banánů) a přileju do přesnídávky a povařím.
6
6. Nachystám skleničky, přeleju, zavařím. A hotovo. :-)
Zařazení: Zdravě i chutně Ovoce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.