Autor:

Jablečná přesnídávka

Střední
Ingredience
Jablka  
Cukr krupice  
Skořice  
Hřebíček  
Puding  
Jablečná přesnídávka

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

1. Do 4litrového hrnce dám co nejvíce nakrájených jablíček na čtvrtky i s jadérky a peckami.

2. Přidám cca 1200 ml vody, zhruba do půlky hrnce, 300 g cukru, 1 ks celé skořice a 5 ks hřebíčku.

3. Vařím do změknutí až do kaše (cca 45 minut) na mírném stupni.

4. Vezmu sítko, přepasíruju do druhého hrnce, dám zpět na pec.

5. Vařím cca 5 minut, ve sklenici rozmíchám 1-2 pudinky (podle hustoty), třeba vanilkový, banánový nebo malinový (dostane lehkou chuť malin či banánů) a přileju do přesnídávky a povařím. 6. Nachystám skleničky, přeleju, zavařím. A hotovo. :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2+
4.14 7 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 7x)

Komentáře k receptu: Jablečná přesnídávka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web