Autor:

Jablečná přesnídávka

Střední
Ingredience
Jablka  
Cukr krupice  
Skořice  
Hřebíček  
Puding  
Jablečná přesnídávka

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Ovoce

1. Do 4litrového hrnce dám co nejvíce nakrájených jablíček na čtvrtky i s jadérky a peckami.

2. Přidám cca 1200 ml vody, zhruba do půlky hrnce, 300 g cukru, 1 ks celé skořice a 5 ks hřebíčku.

3. Vařím do změknutí až do kaše (cca 45 minut) na mírném stupni.

4. Vezmu sítko, přepasíruju do druhého hrnce, dám zpět na pec.

5. Vařím cca 5 minut, ve sklenici rozmíchám 1-2 pudinky (podle hustoty), třeba vanilkový, banánový nebo malinový (dostane lehkou chuť malin či banánů) a přileju do přesnídávky a povařím. 6. Nachystám skleničky, přeleju, zavařím. A hotovo. :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2
4 4 5 1

Komentáře k receptu: Jablečná přesnídávka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web