Játra na cibulce

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 5
30 minut
6
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí játra dle chutio lze přidat či ubrat
    • cibule jedna větší
    • 100
      g anglická slanina lze též dle chuti přidat či ubrat
    • 100
      g točený salám dle chuti, nemusí tam být
    • drcený kmín
    • pepř mletý
    • sůl
    • masox
    • mléko na namočení jater
    • olej nebo sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra si nakrájíme a můžeme je namočit do mléka, pokud je chceme měkčí. Dále si nakrájíme na kostičky cibuli, anglickou slaninu, salám.
2
Na sádlo nebo olej dáme restovat cibuli, anglickou a salám.
3
Po chvíli přidáme játra (zeskovatělá cibule). Restujeme, přidáme kmín, pepř. Pak zaprášíme hladkou moukou. Zalijeme vodou a necháme vařit aleposoň 15 minut.
4
Nakonec přidáme masox nebo kostku vývaru a osolíme.
5
Podáváme nejlépe s dušenou rýží. Dobrou chuť!
Zařazení: Maso Vnitřnosti
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ztgzg
    Ztgzg |

    8. 11. 2016 09:42

    Super

  • Kačí
    Kačí |

    25. 9. 2016 13:37

    Vynikající....točeňak jsem nedávala ale o to víc slaninky...., :-)

  • jakeline
    jakeline |

    19. 7. 2016 18:52

    tocenak fuj

  • jakeline
    jakeline |

    19. 7. 2016 18:52

    tocenak fuj

  • jakeline
    jakeline |

    19. 7. 2016 18:51

    tocenak v jatrech fuj :'( :-|

  • František
    František |

    26. 11. 2015 13:25

    Pravda točeňák nedávat nevypadá dobře když plave na hladině omáčky :-( Jinak je to mńamka :-)

  • Miro phuket
    Miro phuket |

    14. 7. 2015 10:02

    Přesně tak se to chystám ted udělat. Tak uvidíme. Tady na Phuketu je točeňák trošku nesehnatelný :-D

  • recepty73
    recepty73 |

    28. 3. 2013 13:32

    ...slaninu přidat, točeňák vynechat a je to výborné :-P ... , játra nenamáčím, drůbeží to nepotřebují ;-) ...