Autor:

Jablíčkový dezert

Snadné
Ingredience
Jablka
nebo hrušky
4 ks
Máslo  
Skořice
mletá
1/2 lžička
Vanilkový lusk  
Amaretto
nebo Barbero
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Jablka zbavíme jádřinců a slupky, poté nakrájíme na kostičky. Dáme na připravenou pánev (nebo menší kastrůlek), ve které jsme rozehřáli máslo (množství másla závisí na každém).

Přidáme nadrobno nakrájený vanilkový lusk a posypeme skořicí, necháme chvilku podusit. Jablka musíme hlídat, aby se zcela nerozvařila. Pokud jablka změkla (poze trochu!), přilijeme malého, nebo velkého panáka amareta, či barbera opět dle chuti a množství. Opět necháme chviličku podusit, až jsou jablka nasáklá alkoholem - odstavíme.

Dezert můžeme podávat jak teplý, tak studený.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Vánočka Jak uplést vánočku Články z

Komentáře k receptu: Jablíčkový dezert

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web