Italská polévka

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g vepřové ramínko
    • 3
      ks žampiony
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks malý celer
    • 2
      ks petržel
    • 1
      ks květák
    • 1,5
      l zeleninový vývar
    • 80
      g těstoviny
    • 100
      g eidam sýr
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu pečlivě očistíme a nakrájíme na menší kousky. V hlubší pánvi rozehřejeme olej na kterém necháme zpěnit kostičky cibule. Přidáme kostičky vepřového ramínka, žampionů a zeleninu. Směs promícháme a dusíme doměkka.
2
Zalijeme vývarem a přidáme zvlášť uvařené těstoviny. Vše necháme krátce přejít varem. Hotovou polévku nalijeme do talířů a sypeme strouhaným sýrem.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • blahi
    blahi |

    5. 2. 2012 16:32

    Italské jídlo s Eidamem ?...to asi ne..