Autor:

Italská polévka

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule 1 ks
Vepřové ramínko 200 g
Žampiony 3 ks
Mrkev 2 ks
Malý celer 1 ks
Petržel 2 ks
Květák 1 ks
Zeleninový vývar 1,5 l
Těstoviny 80 g
Eidam sýr 100 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninu pečlivě očistíme a nakrájíme na menší kousky. V hlubší pánvi rozehřejeme olej na kterém necháme zpěnit kostičky cibule. Přidáme kostičky vepřového ramínka, žampionů a zeleninu. Směs promícháme a dusíme doměkka.

Zalijeme vývarem a přidáme zvlášť uvařené těstoviny. Vše necháme krátce přejít varem. Hotovou polévku nalijeme do talířů a sypeme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Italská polévka

Komentáře

  1. blahi   05.02.2012 | 16:32 | reagovat |

    Italské jídlo s Eidamem ?...to asi ne..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web