Autor:

Italská polévka

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Rostlinný olej 2 lžíce
Cibule 1 ks
Vepřové ramínko 200 g
Žampiony 3 ks
Mrkev 2 ks
Malý celer 1 ks
Petržel 2 ks
Květák 1 ks
Zeleninový vývar 1,5 l
Těstoviny 80 g
Eidam sýr 100 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninu pečlivě očistíme a nakrájíme na menší kousky. V hlubší pánvi rozehřejeme olej na kterém necháme zpěnit kostičky cibule. Přidáme kostičky vepřového ramínka, žampionů a zeleninu. Směs promícháme a dusíme doměkka.

Zalijeme vývarem a přidáme zvlášť uvařené těstoviny. Vše necháme krátce přejít varem. Hotovou polévku nalijeme do talířů a sypeme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Italská polévka

Komentáře

  1. blahi   05.02.2012 | 16:32 | reagovat |

    Italské jídlo s Eidamem ?...to asi ne..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web