Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1x
2
4 1 Italská čočka 5 1
Autor:

Italská čočka

Střední
Ingredience
Čočka
uvařená
 
Mrkev 2 ks
Celer 1/2 ks
Petržel 1 ks
Červená cibule 2 ks
Rajský protlak
nebo kečup
 
Oregáno
nebo bazalka
 

Postup přípravy:

Oloupeme kořenovou zeleninu a nastrouháme najemno, včetně cibule osmažíme na olivovém oleji. Přidáme rajčatový protlak a necháme chviličku povařit. Poté přidáme čočku, oregáno, promícháme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Špagety s hlívou, sýrem a ořechy Novoroční nápady na váš stůl Články z

Komentáře k receptu: Italská čočka

Komentáře

  1. Adela O   07.04.2009 | 20:37 | reagovat | závadný

    pridala jsem tam jeste cili, soj. omacku a samozrejme bile vino, pepr, sul, trosku oxo (nevim jak je to v cestine- kostka na bujon) a vodu, protoze jsem cocku nemela varenou. Nechala ji odstat a byla perfektni al dente ;-) Dekuju za rychlej recept , byl fajn ;-)

  2. Kamil Krybus   01.06.2007 | 10:48 | reagovat | závadný

    Odzkoušeno. Chce to dochutit trochou bílého vína, pepřem, solí. Pokud tam máte moc šťávy, lze zahustit trochou zásmažky. Jako chutná příloha je plátek pečeného vepřového.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web