Hradečtí votroci

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g krkovice - uzená
    • 8
      ks vejce
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 400
      g brambory
    • 200
      g kysané zelí
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce strouhaný křen
    • 4
      ks nakládané okurky středně velké

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na plátky nakrájenou vařenou uzenou krkovičku a nakrájené vařené brambory, osolíme, vše osmahneme. Potom přidáme překrájené propláchnuté zelí, na pánvi rozehřejeme tuk, vlijeme osolená rozšlehaná vejce - 2 na porci, usmažíme omeletu, do jejího středu navršíme směs masa, brambor a zelí a vše dáme zapéct do trouby. Ozdobíme křenem a okurkou
2
Zdroj: kuchařka Mňam aneb prima vařečka.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.