Autor:

Hovězí na tymiánu

Obtížné
Ingredience
Hovězí maso 750 g
Anglická slanina 100 g
Máslo
hrudka
 
Smetana 5 dl
Maizena 1 lžička
Marináda
Převařená voda 6 dl
Vinný ocet
nebo 1 lžíce octa s estragonem a 1 lžíce octa
2 lžíce
Česnek 3 stroužek
Cibule 250 g
Tymián  
Bobkový list  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek prolisujeme, přidáme ostatní suroviny, a připravíme marinádu. Maso pokrájené na nudličky marinujeme 48 hodin.

Drobné kostičky slaniny rozpustíme a do horké vložíme hrudku másla. Na tomto tuku zprudka opečeme po všech stranách osušené maso a přidáme cibuli z marinády.

Mezitím dáme vařit marinádu, až se jí asi polovina odpaří, pak ji nalijeme na maso s cibulí a dusíme asi 2 hodiny doměkka.

Přilijeme smetanu s rozmíchanou maizenou, povaříme asi 10 minut a dochutíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Hovězí na tymiánu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web