Autor:

Balkánský listový závin slaný

Snadné
Ingredience
Listové těsto  
Balkánský sýr
balkánský sýr
 
Pórek  
Vejce
na potření
 
Červené víno
lahev
 
Balkánský listový závin slaný

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Do listového těsta, které si připravíme stejně jako na klasický štrůdl nastrouháme balkánský sýr a posypeme bohatě pórkem. Zabalíme a vrch pomažeme rozšlehaným vajíčkem - chytne pěknou barvičku. V troubě pečeme cca 30-40 minut. Vynikající pochoutka k dobrému červenému vínečku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)

Komentáře k receptu: Balkánský listový závin slaný

Komentáře

  1. HelenaPa   04.06.2013 | 13:04 | reagovat | závadný

    Místo pórku jsem použila čerstvý špenát. Chválím a dávám 1.

  2. ČernáLuna   20.04.2013 | 17:23 | reagovat | závadný

    Výborné, moc nám chutnal. Dávala jsem tři balení originálního balkánského sýra a de facto celý střední pórek. Bylo to super, i přítel, ignorant pórku, si rád dal :)

  3. Janaso   02.04.2011 | 11:17 | reagovat | závadný

    Velmi dobré i zastudena.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web