Autor:

Balkánský listový závin slaný

Snadné
Ingredience
Listové těsto  
Balkánský sýr
balkánský sýr
 
Pórek  
Vejce
na potření
 
Červené víno
lahev
 
Balkánský listový závin slaný

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Do listového těsta, které si připravíme stejně jako na klasický štrůdl nastrouháme balkánský sýr a posypeme bohatě pórkem. Zabalíme a vrch pomažeme rozšlehaným vajíčkem - chytne pěknou barvičku. V troubě pečeme cca 30-40 minut. Vynikající pochoutka k dobrému červenému vínečku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Komentáře k receptu: Balkánský listový závin slaný

Komentáře

  1. HelenaPa   04.06.2013 | 13:04 | reagovat |

    Místo pórku jsem použila čerstvý špenát. Chválím a dávám 1.

  2. ČernáLuna   20.04.2013 | 17:23 | reagovat |

    Výborné, moc nám chutnal. Dávala jsem tři balení originálního balkánského sýra a de facto celý střední pórek. Bylo to super, i přítel, ignorant pórku, si rád dal :)

  3. Janaso   02.04.2011 | 11:17 | reagovat |

    Velmi dobré i zastudena.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web