Autor:

Houbový tatarák

Snadné
Ingredience
Houby  
Sůl  
Kečup - jemný  
Hořčice  
Worcestrová omáčka  
Paprika  
Kmín  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Houby podusíme, poté rozsekáme na jemno nebo pomeleme a přidáme všechny ingredience jako na tatarský biftek (podle chuti) bez vajíčka a mažeme na topinky. Je třeba mít hodně rozdílných druhů hub.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Houbový tatarák

Komentáře

  1. Oldřich Gargulák   27.07.2008 | 10:46 | reagovat |

    Houbový tatarák........Houbový tatarák II. Roky jim říkám "Jednoho krásného dne..." Dneska to šlo! Houby nejím. Chtěl jsem ale porovnat, který "tatarák" je lepší. Připravil houbové polotovary podle receptů, potom každý zvlášť ochutil, navršil bohatě na topinky, tatarák II. označil kolečkem cibule a předložil mým ženám k testování. Ta starší hodnotila: "...ten s tou cibulí je takový plnější...", (no bodejť, žloutky se musí projevit). Kdo by řekl, že má takovou jemnou chuť; nebo žeby tím rozeklaným jazykem? Ještě když je nakládali, tak si notovaly, jaká to byla VÝBORNÁ snídaně. Podle mého to byla snídaně NEDOSTATEČNÁ (aspoň co se týká množství Růžovky tygrované). Takže: 1+1+5=7:3=2,33 Děleno dvěma recepty a zaokrouhleno hodnotím HOUBOVÝ TATARÁK za 2, HOUBOVÝ TATARÁK II. za 1. Snad příště...

  2. luboš   15.09.2007 | 17:46 | reagovat |

    vyzkoušel jsem a je to fakt dobrý

  3. Jitka   09.07.2007 | 13:50 | reagovat |

    Tedy to zní luxusně, jak budou nějaké houby, určitě vyzkouším :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web