Houbový tatarák

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • houby
    • sůl
    • kečup - jemný
    • hořčice
    • worcestrová omáčka
    • paprika
    • kmín
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Houby podusíme, poté rozsekáme na jemno nebo pomeleme a přidáme všechny ingredience jako na tatarský biftek (podle chuti) bez vajíčka a mažeme na topinky. Je třeba mít hodně rozdílných druhů hub.
Zařazení: Pokrmy Z hub

Komentáře k receptu

  • Oldřich Gargulák
    Oldřich Gargulák |

    27. 7. 2008 10:46

    Houbový tatarák........Houbový tatarák II. Roky jim říkám "Jednoho krásného dne..." Dneska to šlo! Houby nejím. Chtěl jsem ale porovnat, který "tatarák" je lepší. Připravil houbové polotovary podle receptů, potom každý zvlášť ochutil, navršil bohatě na topinky, tatarák II. označil kolečkem cibule a předložil mým ženám k testování. Ta starší hodnotila: "...ten s tou cibulí je takový plnější...", (no bodejť, žloutky se musí projevit). Kdo by řekl, že má takovou jemnou chuť; nebo žeby tím rozeklaným jazykem? Ještě když je nakládali, tak si notovaly, jaká to byla VÝBORNÁ snídaně. Podle mého to byla snídaně NEDOSTATEČNÁ (aspoň co se týká množství Růžovky tygrované). Takže: 1+1+5=7:3=2,33 Děleno dvěma recepty a zaokrouhleno hodnotím HOUBOVÝ TATARÁK za 2, HOUBOVÝ TATARÁK II. za 1. Snad příště...

  • luboš
    luboš |

    15. 9. 2007 17:46

    vyzkoušel jsem a je to fakt dobrý

  • Jitka
    Jitka |

    9. 7. 2007 13:50

    Tedy to zní luxusně, jak budou nějaké houby, určitě vyzkouším :-)