Autor:

Grilovací marináda II.

Snadné
Ingredience
Citronová šťáva
z
1 ks
Rostlinný olej 4 lžička
Majoránka 1 lžička
Tymián 1 lžička
Šalvěj 1 lžička
Paprika 2 lžička
Pepř mletý 1 špetka
Česnek
2-3
3 stroužek

Postup přípravy:

Smícháme všechny přísady a potřeme maso. Přikryjeme a necháme v chladu odpočinout po dobu několika hodin nebo přes noc. Pečeme na středním ohni. Během pečení maso obracíme a potíráme marinádou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Grilovací marináda II.

Komentáře

  1. jan poloha   07.06.2007 | 23:10 | reagovat |

    majoranku bi som nedaval radsej nech je tamoregano a bazalka majoranka ide do gulalu

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web