Autor:

Celerová polévka II.

Snadné
Ingredience
Celer 250 g
Rostlinné máslo 50 g
Hladká mouka 50 g
Mléko 1 dl
Pepř mletý  
Petržel  
Sůl  
Celerová polévka II.

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Celer očistíme, nakrájíme na kostičky nebo nudličky a uvaříme ve vývaru nebo osolené vodě téměř doměkka. Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme vývarem, provaříme a přidáme do polévky. Před dohotovením přidáme mléko, pepř a povaříme.
Na talíři doplníme zelenou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
4.83 6 5 1
Reklama
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Celerová polévka II.

Komentáře

  1. KaRa   08.02.2014 | 17:11 | reagovat |

    Vynikající...

  2. SKSandy   29.03.2013 | 14:59 | reagovat |

    Já přidávám ještě jednu cibuli nadrobno nakrájenou a zpěněnou na másle. Z koření přidávám ještě mletý kmín, bobkový list a nové koření.
    Polévka je jemná a dobrá :-) hodím foto.

  3. Světlana   04.06.2007 | 21:58 | reagovat |

    Pokud někoho děsí kostky celeru v polévce ( u nás ano:-) ), tak celer nastrouhám najemno. Chuť polévky zůstává, ale je to jemné, aniž by to byla krémová polévka.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web