Marináda k vepřovému podle Z. Pohlreicha

Hodnocení:

Moje:

5 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 60
      ml jablečný mošt
    • 60
      ml sojová omáčka
    • 2
      lžíce hnědý cukr
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule malá

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájejte najemno. Všechny ingredience smíchejte.
2
Tato marináda se nejlépe hodí na vepřové maso, protože jablka a vepřové jdou k sobě velmi dobře. (Můžete najít i různé jablečné omáčky k vepřovému.) Maso marinujte nejlépe přes noc, minimálně alespoň 1 hodinu.
3
Převzato z: http://www.iprima.cz/sefnagrilu

Komentáře k receptu

  • carramba66
    carramba66 |

    23. 5. 2017 10:58

    Moc dobré, díky