Autor:

Marináda k vepřovému podle Z. Pohlreicha

5 minut PT0H5M
Snadné
Ingredience
Jablečný mošt 60 ml
Sojová omáčka 60 ml
Hnědý cukr 2 lžíce
Pepř mletý  
Cibule
malá
1 ks
Marináda k vepřovému podle Z. Pohlreicha

Postup přípravy:

Cibuli nakrájejte najemno. Všechny ingredience smíchejte.

Tato marináda se nejlépe hodí na vepřové maso, protože jablka a vepřové jdou k sobě velmi dobře. (Můžete najít i různé jablečné omáčky k vepřovému.) Maso marinujte nejlépe přes noc, minimálně alespoň 1 hodinu.

Převzato z: http://www.iprima.cz/sefnagrilu

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 3x)

Komentáře k receptu: Marináda k vepřovému podle Z. Pohlreicha

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web