Autor:

Marináda k vepřovému podle Z. Pohlreicha

5 minut PT0H5M
Snadné
Ingredience
Jablečný mošt 60 ml
Sojová omáčka 60 ml
Hnědý cukr 2 lžíce
Pepř mletý  
Cibule
malá
1 ks
Marináda k vepřovému podle Z. Pohlreicha

Postup přípravy:

Cibuli nakrájejte najemno. Všechny ingredience smíchejte.

Tato marináda se nejlépe hodí na vepřové maso, protože jablka a vepřové jdou k sobě velmi dobře. (Můžete najít i různé jablečné omáčky k vepřovému.) Maso marinujte nejlépe přes noc, minimálně alespoň 1 hodinu.

Převzato z: http://www.iprima.cz/sefnagrilu

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Komentáře k receptu: Marináda k vepřovému podle Z. Pohlreicha

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web