Ostrá barbecue marináda BBQ

Hodnocení:

Moje:

5 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 125
      ml rajčatová šťáva (passata)
    • 60
      ml worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce med
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 1
      lžíce pivo
    • 1
      lžíce jablečný džus
    • 3
      lžička pálivá paprika
    • 1
      lžička oregáno
    • 1
      lžička mletý kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Igredience smíchejte v menším hrnci, pomalu přiveďte k varu a nechte probublávat, dokud marináda trochu nezhoustne. Nechte vychladnout.
2
Pak přidejte maso a nechte alespoň přes noc marinovat. Pak už můžete grilovat.
3
Výborné na kuřecích křídlech a steacích. Lze ale použít i na vepřové a jehněčí maso. Dobrou chuť.
4
//Převzato a upraveno z časopisu Albert květen 2014 (str. 46-47)//

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.