Francouzské brambory netradičně

moje hodnocení:

2,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hranolky mražené
    • měkký salám
    • cibule
    • mražený hrášek
    • vejce
    • šlehačka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme hranolky, na kostičky nakrájený salám, na půlkolečka nakrájenou cibuli, hrášek, sůl a pepř. Takto připravenou směs nasypeme do zapékací misky nebo na plech (dle množství) a zalejeme šlehačkou, ve které jsme rozkvedlali vejce.
2
Pečeme v předehřáté troubě do zlatova. Je to rychlé, bez zbytečného vaření, loupání a krájení brambor!

Komentáře k receptu

  • jajinnaa
    jajinnaa |

    1. 12. 2012 16:22

    Koukám že velmi zdravé jídlo. Ideální pro děti :-D