Autor:

Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Červená řepa 300 g
Cibule 150 g
Olej  
Cukr krupice
cca rovná
1 lžíce
Ocet
dle chuti, cca
1,5 lžička
Sůl  
Tymián
sušený (nebo čerstvý)
 
Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha

Postup přípravy:

Červenou řepu uvaříme v osolené vodě doměkka (cca 1 hodinu). Po uvaření řepu oloupeme a pokrájíme na měsíčky nebo kostičky. Na trošce oleje osmažíme na měsíčky pokrájenou cibuli (o trochu více než dosklovata). Přidáme pokrájenou řepu, osolíme, osladíme a okyselíme. Dochutíme navíc ještě pepřem a v ruce rozemnutým sušeným tymiánem (tak na špičku lžičky). Vše krátce podusíme, aby se chutě spojily.

Podáváme jako přílohu k pečenému nebo grilovanému masu, plněným slaným knedlíkům...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1
4.86 7 5 1

Komentáře k receptu: Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha

Komentáře

  1. Kája   30.01.2016 | 14:55 | reagovat |

    Bezvadná příloha, moc nám chutnala.

  2. Marie   17.10.2015 | 14:58 | reagovat |

    Je skvělá, děkuji.

  3. iva cechova   15.07.2015 | 21:52 | reagovat |

    vynikajici k cesnekove bruskete <3

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web