Autor:

Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Červená řepa 300 g
Cibule 150 g
Olej  
Cukr krupice
cca rovná
1 lžíce
Ocet
dle chuti, cca
1,5 lžička
Sůl  
Tymián
sušený (nebo čerstvý)
 
Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha

Postup přípravy:

Červenou řepu uvaříme v osolené vodě doměkka (cca 1 hodinu). Po uvaření řepu oloupeme a pokrájíme na měsíčky nebo kostičky. Na trošce oleje osmažíme na měsíčky pokrájenou cibuli (o trochu více než dosklovata). Přidáme pokrájenou řepu, osolíme, osladíme a okyselíme. Dochutíme navíc ještě pepřem a v ruce rozemnutým sušeným tymiánem (tak na špičku lžičky). Vše krátce podusíme, aby se chutě spojily.

Podáváme jako přílohu k pečenému nebo grilovanému masu, plněným slaným knedlíkům...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1
4.86 7 5 1

Komentáře k receptu: Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha

Komentáře

  1. Kája   30.01.2016 | 14:55 | reagovat |

    Bezvadná příloha, moc nám chutnala.

  2. Marie   17.10.2015 | 14:58 | reagovat |

    Je skvělá, děkuji.

  3. iva cechova   15.07.2015 | 21:52 | reagovat |

    vynikajici k cesnekove bruskete <3

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web