Autor:

Feťácké maso

Snadné
Ingredience
Kotlety
bez kosti (nebo kuřecí prsa)
4 ks
Cibule  
Česnek  
Rajčata
2 - 3
3 ks
Olivy  
Zakysaná smetana  
Sýr feta  
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Feťácké maso

Postup přípravy:

Naklepané kotlety posolíme (opatrně, feta i olivy jsou slané) a opepříme, pak orestujeme z obou stran na olivovém oleji spolu s nakrájenou cibulí a česnekem. Pak poklademe plátky rajčat, posypeme nadrobno posekanými olivami a postrouhanou fetou a navrch dáme zakysanou smetanu (určitě by šla i sladká). Přikryjeme a dáme zapéct do trouby na 45 minut. Příloha dušená rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Feťácké maso

Komentáře

  1. blikni   10.11.2010 | 21:10 | reagovat | závadný

    Suché to určitě nebylo, podle mne omáčky bylo akorát :-)

  2. katejohnsson   16.10.2010 | 23:08 | reagovat | závadný

    je k té rýži dost omáčky?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web