Feťácké maso

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kotlety bez kosti (nebo kuřecí prsa)
    • cibule
    • česnek
    • 3
      ks rajčata 2 - 3
    • olivy
    • zakysaná smetana
    • sýr feta
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naklepané kotlety posolíme (opatrně, feta i olivy jsou slané) a opepříme, pak orestujeme z obou stran na olivovém oleji spolu s nakrájenou cibulí a česnekem. Pak poklademe plátky rajčat, posypeme nadrobno posekanými olivami a postrouhanou fetou a navrch dáme zakysanou smetanu (určitě by šla i sladká). Přikryjeme a dáme zapéct do trouby na 45 minut. Příloha dušená rýže.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • blikni
    blikni |

    10. 11. 2010 21:10

    Suché to určitě nebylo, podle mne omáčky bylo akorát :-)

  • katejohnsson
    katejohnsson |

    16. 10. 2010 23:08

    je k té rýži dost omáčky?