Autor:

Feťácké maso

Snadné
Ingredience
Kotlety
bez kosti (nebo kuřecí prsa)
4 ks
Cibule  
Česnek  
Rajčata
2 - 3
3 ks
Olivy  
Zakysaná smetana  
Sýr feta  
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Feťácké maso

Postup přípravy:

Naklepané kotlety posolíme (opatrně, feta i olivy jsou slané) a opepříme, pak orestujeme z obou stran na olivovém oleji spolu s nakrájenou cibulí a česnekem. Pak poklademe plátky rajčat, posypeme nadrobno posekanými olivami a postrouhanou fetou a navrch dáme zakysanou smetanu (určitě by šla i sladká). Přikryjeme a dáme zapéct do trouby na 45 minut. Příloha dušená rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Feťácké maso

Komentáře

  1. blikni   10.11.2010 | 21:10 | reagovat |

    Suché to určitě nebylo, podle mne omáčky bylo akorát :-)

  2. katejohnsson   16.10.2010 | 23:08 | reagovat |

    je k té rýži dost omáčky?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web