Autor:

Feťácké maso

Snadné
Ingredience
Kotlety
bez kosti (nebo kuřecí prsa)
4 ks
Cibule  
Česnek  
Rajčata
2 - 3
3 ks
Olivy  
Zakysaná smetana  
Sýr feta  
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Feťácké maso

Postup přípravy:

Naklepané kotlety posolíme (opatrně, feta i olivy jsou slané) a opepříme, pak orestujeme z obou stran na olivovém oleji spolu s nakrájenou cibulí a česnekem. Pak poklademe plátky rajčat, posypeme nadrobno posekanými olivami a postrouhanou fetou a navrch dáme zakysanou smetanu (určitě by šla i sladká). Přikryjeme a dáme zapéct do trouby na 45 minut. Příloha dušená rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Feťácké maso

Komentáře

  1. blikni   10.11.2010 | 21:10 | reagovat |

    Suché to určitě nebylo, podle mne omáčky bylo akorát :-)

  2. katejohnsson   16.10.2010 | 23:08 | reagovat |

    je k té rýži dost omáčky?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web