Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 24x
1- 1 5
Autor:

Tradiční belgické vafle

15 minut
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mléko 150 ml
Vejce 3 ks
Rostlinný olej 7 lžíce
Hladká mouka 175 g
Cukr krystal 1 lžíce
Prášek do pečiva 2 lžička
Sůl 1/2 lžička
Tradiční belgické vafle

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Vafle

1) V míse smícháme suché přísady. 2) Oddělíme bílky od žloutků a bílky ušleháme do tuha.
3) K suchým přísadám přidáme olej, mléko a žloutky a šleháme dokud není těsto hladké.
4) Přidáme ušlehané bílky.
5) Hotové těsto nalijeme do přístroje na vafle a pečeme asi 5-7 minut.
6) Podáváme s javorovým sirupem, marmeládou, medem nebo nutellou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 24x)
Mák Makové variace - už jste ochutnali makovou zmrzlinu? Články z

Komentáře k receptu: Tradiční belgické vafle

Komentáře

  1. hanca   17.07.2014 | 13:42 | reagovat | závadný

    Jééé, včera jsem si vaflovač z Tchiba objednala a už se moc těším, až ho vyzkouším...kdo ho máte, jste s ním spokojení?Cena úžasná, design taky, tak jen aby se to v něm hlavně dobře dělalo... :-))

  2. Twipsi   16.07.2014 | 7:55 | reagovat | závadný

    Vynikající recept, moc za něj děkuji!!! Já místo oleje dala máslo, mouku spaldovou a vanilkovy bourbon cukr, mléka 175ml a rázem mám dokonalou snídani nebo svačinu pro děti!!! Navrh pak tvaroh s medem, neuvěřitelna dobrota!!!! To vše v tchibo vaflovaci právě za 399kc.. :-)

  3. Romana   04.07.2014 | 14:00 | reagovat | závadný

    Super. konečně recept ve kterým je sůl :-) Moc dobrý!!

  4. Leona   03.06.2014 | 16:02 | reagovat | závadný

    Jsou fakt výborný. Podle rad výše jsem tam dala cca 200ml mléka a 3 lžíce cukru. Lepší jsme ještě neměli. Jen by jich mohlo být víc. Ty moje kobylky doma to hned snědli. :-)
    Děkuji za recept, určitě jsem ho nedělala naposledy. :-)

  5. Šárka   18.05.2014 | 10:45 | reagovat | závadný

    Držela jsem se rad ostatních, dala 200ml mléka a víc cukru, jinak postup bez změn. Pekla jsem v silikonových formách z Lidlu a těsto vyšlo naprosto přesně na všech osm (PC pod 100,-), trouba horkovzduch na 180 po 10 minutách otočit plech, celkem asi 18 minut. Výsledek je dokonalý. Moc děkuji za super recept, ukládám do rodinných pokladů a doporučuji všem. :-)

1 2 3 4 ... 7 ... 10 ... 13 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X