Tousty s bůčkem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg červená paprika
    • 2
      kg rajčata
    • 6
      ks cibule
    • 5
      ks česnek
    • 4
      ks feferonka
    • 1
      ks deko Deko
    • 1,5
      kg vepřový bůček mletý, syrový

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Papriky, rajčata, cibuli, česnek, feferonky umeleme na masovém strojku a vaříme 1/2 hodiny. Přidáme mletý syrový bůček, prosáté Deko a vaříme 1 1/2 hodiny. Plníme do skleniček a sterilujeme 1 hodinu.
Zařazení: Chuťovky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • host
    host |

    24. 8. 2016 12:27

    Uzený, mlety buček nebo upečený je určitě lepší.

  • recepty73
    recepty73 |

    20. 10. 2010 17:08

    1*

  • recepty 73
    recepty 73 |

    5. 2. 2010 11:40

    Dnes je máme zrovna k obědu-na špagetách.Jsou výborné i na topinkách např. s volským okem.Já ale bůček melu už upečený(chuťově lepší),jako náhražka bůčku je dobrý i kabanos a česneku dávám jen polovinu.Jiří