Fetuccini s listovým špenátem a cuketou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
20 minut
2
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      svazek listový špenát cca 20 listů omytých a natrhaných a spařených horkou vodou
    • 1
      ks cuketa zbavená slupky a nakrájená na kostičky
    • 0,5
      ks cibule nakrájená nadrobno
    • 1
      ks pórek množství dle libosti, nakrájet na nudličky
    • 0,5
      balení fetuccini
    • 0,3
      kelímek pomazánkové máslo dle libosti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme v horké vodě, fetuccini se vaří většinou kratší dobu než jiné těstoviny.
2
Na pánev nalijeme trochu olivového oleje a přidáme nakrájenou cibuli, pórek a můžeme rovnou přidat i cuketu. Osmažíme.
3
Mezitím listový špenát omyjeme, spaříme a po chvíli přidáme k zeleninové směsi na pánev.
4
Ochutíme solí, pepřem a jiným kořením dle libosti (já dávám přednost koření Adžika).
5
Asi za 2 minuty přilijeme trochu vody, vypneme sporák a necháme chvíli dusit.
6
Ke konci přidáme pomazánkové máslo a rozmícháme do konzistence zálivky. Můžeme podávat.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.