Autor:

Fetuccini s listovým špenátem a cuketou

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Listový špenát
cca 20 listů omytých a natrhaných a spařených horkou vodou
2 svazek
Cuketa
zbavená slupky a nakrájená na kostičky
1 ks
Cibule
nakrájená nadrobno
1/2 ks
Pórek
množství dle libosti, nakrájet na nudličky
1 ks
Fetuccini 1/2 balení
Pomazánkové máslo
dle libosti
1/3 kelímek
Fetuccini s listovým špenátem a cuketou

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Zdravě i chutně

Těstoviny uvaříme v horké vodě, fetuccini se vaří většinou kratší dobu než jiné těstoviny.
Na pánev nalijeme trochu olivového oleje a přidáme nakrájenou cibuli, pórek a můžeme rovnou přidat i cuketu. Osmažíme.
Mezitím listový špenát omyjeme, spaříme a po chvíli přidáme k zeleninové směsi na pánev.
Ochutíme solí, pepřem a jiným kořením dle libosti (já dávám přednost koření Adžika).
Asi za 2 minuty přilijeme trochu vody, vypneme sporák a necháme chvíli dusit.
Ke konci přidáme pomazánkové máslo a rozmícháme do konzistence zálivky. Můžeme podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Fetuccini s listovým špenátem a cuketou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web