Autor:

Domácí hamburger

Střední
Ingredience
Malé cibulky 2 ks
Česnek 1 stroužek
Máslo 3 lžíce
Vejce 2 ks
Mleté maso 500 ks
Strouhanka 50 g
Majoránka 1 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Ovčí sýr 250 g
Salátové listy 6 ks
Okurka salátová 1 ks
Rajčata 2 ks
Kečup - jemný 4 lžíce
Houska 4 ks
Domácí hamburger

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Oloupeme cibule. Jednu nakrájíme na kostičky, druhou na kolečka. Oloupeme česnek a nasekáme ho na malé kousky. Cibulové kostičky spolu s česnekem osmahneme na lžíci másla. Nasypeme je k masu, přidáme vejce, strouhanku, majoránku, sůl, pepř a promícháme. Vytvarujeme 4 ploché plátky, které opečeme na 2 lžících másla. Sýr nakrájíme na plátky a položíme je na horké maso a necháme roztavit. Očistíme listy salátu a zeleninu nakrájíme na plátky. Na rozpůlené housky položíme list salátu, na něj okurky, rajčata a kolečka cibule. Pokapeme kečupem a navrch dáme plátek masa.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2
3.86 7 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Domácí hamburger

Komentáře

  1. Petr   20.08.2015 | 12:48 | reagovat |

    Tak tak. Domácí karboš..

  2. Honza   24.04.2015 | 17:42 | reagovat |

    Ahoj .Souhlasim hambac je cisty hovezi sul a nekolik barev pepre a nesmazi se ale griluje.Tenhle recept je nejakej karbos nebo co ale rozhodne ne hambac.

  3. Aleš   29.10.2014 | 17:50 | reagovat |

    Noo krasa, nejaka pipina narve sekanou do housky, a dlasi pipiny . mnamka, mlask, delam to z krutiho a s vajickem. Drahe damy, hamburger je pouze z hoveziho masa, sul, pepr. :-$ :-$

    1. Jana   20.04.2015 | 18:39 | reagovat |

      No tak já dělám i krabí hambáč a je to taky mňamka.

  4. mory666   04.06.2014 | 15:32 | reagovat |

    tak tohle opravdu není hamburger. Do masa není vůbec třeba cpát vajíčka a strouhanku, tohle je jen sekná v housce

    1. Aleš   29.10.2014 | 17:47 | reagovat |

      Presne, do burgeru jen hovezi maso pepr, sul, Tohle psala nejaka prodavacka co prodava burgery nekde na autobusaku v okynku nee? :-$ :-$ :-$

  5. Miška   15.03.2014 | 10:34 | reagovat |

    KLASICKÝ KARBOŠ :-P

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web