Autor:

Rajčatový hamburger

Snadné
Ingredience
Anglická slanina 50 g
Cibule 1 ks
Česnek 1 ks
Olivový olej 1 lžíce
Kapary 1 lžíce
Rajčata
(Velká)
4 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Bazalka 1 svazek
Mozzarella 200 g
Rajčatový hamburger

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Slaninu nakrájíme na kostičky, oloupeme česnek s cibulí a drobně nasekáme. V pánvi rozpálíme olej, všechny připravené suroviny na něj nasypeme a osmahneme. Přidáme kapary a podusíme. Omyjeme rajčata a nadvakrát je rozkrojíme. Plochy osolíme a opepříme. Opereme a osušíme bazalku. Otrháme lístky a nasekáme je. Troubu rozpálíme na 220 °C. Mozzarellu nakrájíme na plátky asi 1 cm silné. Plech na pečení vyložíme vrstvou alobalu. Na něj položíme spodní části rajčat. Potřeme je cibulkovou směsí, posypeme bazalkou a navrch položíme plátek sýra. Překryjeme střední části rajčat a postup opakujeme. Navrch usadíme vršky. Plech s rajčaty dáme do trouby na 15 minut zapéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Rajčatový hamburger

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web