Cuketový buřtguláš

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 6
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: MartinaA.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cuketa
    • 300
      g točený salám
    • 7
      ks brambory
    • 1
      ks masox
    • 3
      ks cibule
    • červená paprika - koření
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • 3
      stroužek česnek
    • jíška

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli osmažíme do zlatova. Přidáme papriku, brambory, cuketu, papriku, salám - nakrájené na kostičky, opečeme, zalijeme vodou, dusíme tak 10 minut. Přidáme masox, česnek, majoránku, osolíme, opepříme a dusíme do měkka. Zahustíme a nakonec přidáme povařit feferonku.
Zařazení: Maso Uzeniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • petrakous
    petrakous |

    4. 12. 2012 20:50

    Moc dobrý a velmi snadný recept. Cuketu jsem tedy přidala až ve druhé várce (tedy po prvních 10 minutách dušení), protože jsem nechtěla riskovat, že by z ní vzniklo "bláto". A masox jsem dala naopak hned na začátku, aby se v něm brambůrky vařily už od začátku a chytly jeho vůni. Po jídle se jen zaprášilo! Dávám 1 :-D