Buřtguláš rychlovka

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 36
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: vack.ova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks buřty
    • cibule velká
    • 7
      ks brambory středně velké
    • sádlo nebo olej
    • paprika - sladká
    • pálivá paprika
    • pepř mletý
    • masox pokud nemáte nevadí
    • 1
      l voda vroucí
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle osmažíme cibulku do zlatova, přidáme na kostičky nakrájené buřty, dvě lžičky sladké papriky, půl žičky pálivé papriky (jak máme rádi ostré), trochu pepře, asi dvě lžičky majoránky. Poté nalijeme litr vroucí vody a vhodíme bujón, mícháme dokud se bujón nerozpustí, poté vhodíme na kostičky nakrájené brambory. Vaříme dokud nejsou brambory měkké. Zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Dochutíme.
Zařazení: Maso Uzeniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • AnetkaTom
    AnetkaTom |

    21. 5. 2017 07:18

    Rychlý a dobrý. Moc nám chutnal.

  • Beer
    Beer |

    3. 1. 2017 01:53

    To co je na fotce vypadá jakoby to už někdo jedl, děs.. :-S

  • Nikolka409
    Nikolka409 |

    4. 8. 2016 17:47

    Je hrozně moc dobrý ,ale bez bujonu :-) Ten jsem nedávala :-)

  • Jan
    Jan |

    27. 7. 2016 17:28

    kdyz si na oleji osmahnes cibulku,pridas uzeninu,posypes to paprikou a nechas osmahnout,tak ti to chut udela..

  • Pepa
    Pepa |

    5. 5. 2015 12:19

    ...to chce dva dny nejíst a pak to sníš i z kastrolem :-) :-[

  • Andrea
    Andrea |

    12. 3. 2015 13:14

    Byla to dobrota, udělala jsem k němu i pivní rohlíky a super.

  • Zuzule Nejedlik
    Zuzule Nejedlik |

    7. 3. 2015 23:09

    ja si teda pridala trochu koreni, kazdy ma hold jine chute, ale jinak luxusni recept :-) <3

  • lucy
    lucy |

    20. 3. 2014 19:25

    A to mi teda řekněte, jak se to dochutí, když ne s masoxem? Vždyť to nemá žádnou chuť jinak :-(

  • Eliška
    Eliška |

    27. 8. 2013 12:26

    Výborný a rychlý recept. Jen masox není potřeba a koření jsem dala klasiku pepř a sůl a trochu kmínu. ;-) ;-) ;-)

  • Nikola Řeháková
    Nikola Řeháková |

    4. 7. 2013 14:19

    Trošku jsem si upravila množství, ale chutnal skvěle, i když dost pálil:D:)

  • 2hh18
    2hh18 |

    23. 5. 2013 08:21

    Jednoduché a výborné! <3

  • megg
    megg |

    8. 2. 2013 13:11

    fuj ka do tako dobrýho jídla může někdo házet bujon :-!

  • xvott04
    xvott04 |

    26. 12. 2012 11:05

    Skvělé a levné!!! A chlapi tohle snadné a rychlé jídlo vždy ocení ;-)

  • thegrid
    thegrid |

    18. 10. 2012 14:57

    Tak taky se nepovedlo. Brambory z toho vyšly nějaké hnusné (sladké), tak nevím, možná byly od začátku špatné. No, spíš to bude tím, že jsem lama. :'(

  • Alena
    Alena |

    17. 10. 2012 10:57

    :-) Delam ho stejne, jen majoranka se vzdy dava az ke konci vareni, protoze pri delsi dobe vareni horkne. Podle tohoto postupu musi byt burtgulas nahorkly.

  • Nunný
    Nunný |

    8. 8. 2012 09:32

    Super rychlovka, byl hotov nežli manžel sundal a uklidil kola z auta. Všem moc chutnal i kamarád kuchař si moc liboval.Recept si schovávám na zimní dovolenou , kdy určitě přijde burtgulášek všem vhod. ;-)

  • Natty
    Natty |

    27. 7. 2012 14:53

    Z mouky udělám tmavou jíšku a tím to zahustím. Nakonec přidám trošku vegety. Pak je to mňamka :-*

  • katka
    katka |

    19. 8. 2011 13:59

    nejjednodušší recept, takový základ a pak dochutit podle sebe, já třeba přidávám česnek, někdy čili, když nejsou děti doma apod.

  • Vajšajš
    Vajšajš |

    30. 6. 2011 12:44

    recept sice dobrej a jednoduchej, ale mě se to teď stejně nepovedlo, chutná příšerně :-D

  • Lenka Copková
    Lenka Copková |

    17. 5. 2011 11:27

    Špičkovka. Už jsem vařila dvakrát. Je jednoduchý, rychlý a vždycky chutnal :)

  • Markét
    Markét |

    19. 4. 2011 15:04

    právě jsem ho dovařila a výbornej!! Podávám s ve vydlabaném kulatém chlebíku :-)

  • recepty73
    recepty73 |

    5. 11. 2010 14:59

    1

  • Ivca03
    Ivca03 |

    1. 11. 2010 11:35

    SUPER TIP DIKY ZA RADY. :-)

  • Markéta
    Markéta |

    27. 10. 2010 09:14

    skvělý,rychlý recept,jen jsem ještě přidala 2 stroužky česneku a lžíci majoránky. :-)

  • Pája S
    Pája S |

    4. 2. 2010 11:50

    To je ale dobrá náhoda,také jsem dělala buřtguláš.:-))Dělám stejně jako ty Jiří .Pro vylepšení dávám někdy ještě noky,to jim pak bez chleba.:-)PS

  • recepty 73
    recepty 73 |

    4. 2. 2010 10:27

    Brambory dávám pokrájené na větší kusy,pak je malinko rozšťouchám a mouka na zahuštění není třeba.Jiří.1*