Čočka po Španělsku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g čočka
    • 2
      ks rajčata nebo kečup
    • cibule
    • majoránka
    • česnek
    • sůl
  • Podle chuti
    • vařená vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Předem namočenou čočku uvaříme doměkka a vodu slijeme. Pokud použijeme čočku červenou,namáčet nemusíme.
2
Osmažíme cibulku a přidáme rajčata nebo kečup. Smažíme, dokud se cibulka od kečupu neodděluje. Vmícháme do uvařené čočky, přidáme sůl, majoránku, prolisovaný česnek a ještě chvíli povaříme.
3
Podáváme ozdobené vařeným vejcem nebo volským okem a chlebem.
4
Pozn. : Recept jsem našla na internetu. Není to tedy z mojí hlavy, ale moc mi zachutnal a proto jsem se o něj chtěla podělit.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Skarpa
    Skarpa |

    9. 2. 2017 18:30

    Výborná a netradiční pochoutka

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    26. 10. 2014 16:45

    Dobrý a jednoduchý recept pro oběd všedního dne. Pochutnali jsme si.

  • exborůvka
    exborůvka |

    30. 9. 2014 21:51

    Také mi chutnalo ;-)

  • kanclirova
    kanclirova |

    21. 7. 2013 12:33

    Výborné, doporučuji. Snese se i s uzeninou :) :-P