Autor:

Čočka po Španělsku

Snadné
Ingredience
Čočka 100 g
Rajčata
nebo kečup
2 ks
Cibule  
Majoránka  
Česnek  
Sůl  
Podle chuti
Vařená vejce  

Postup přípravy:

Předem namočenou čočku uvaříme doměkka a vodu slijeme. Pokud použijeme čočku červenou,namáčet nemusíme.

Osmažíme cibulku a přidáme rajčata nebo kečup. Smažíme, dokud se cibulka od kečupu neodděluje. Vmícháme do uvařené čočky, přidáme sůl, majoránku, prolisovaný česnek a ještě chvíli povaříme.

Podáváme ozdobené vařeným vejcem nebo volským okem a chlebem.

Pozn. : Recept jsem našla na internetu. Není to tedy z mojí hlavy, ale moc mi zachutnal a proto jsem se o něj chtěla podělit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Čočka po Španělsku

Komentáře

  1. Skarpa   09.02.2017 | 18:30 | reagovat |

    Výborná a netradiční pochoutka

  2. ČernáLuna   26.10.2014 | 16:45 | reagovat |

    Dobrý a jednoduchý recept pro oběd všedního dne. Pochutnali jsme si.

  3. exborůvka   30.09.2014 | 21:51 | reagovat |

    Také mi chutnalo ;-)

  4. kanclirova   21.07.2013 | 12:33 | reagovat |

    Výborné, doporučuji. Snese se i s uzeninou :) :-P

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web