Autor:

Čína ze slepice

Snadné
Ingredience
Slepice 1 ks
Marináda
Olej 1 hrnek
Sojová omáčka 4 lžíce
Vegeta 4 lžíce
Paprika - sladká 4 lžíce
Vejce 2 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Slepici stáhneme z kůže, naporcujeme a vložíme na 3 dny do marinády z oleje, sojové omáčky, vegety, sladké papriky, vajec, soli a pepře.
Maso je po naložení křehké a dá se připravit jako kuřecí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Čína ze slepice

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web