Autor:

Cibulačka bílá

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cibule 1 kg
Vegeta 1 lžíce
Šlehačka 1/2 kelímek
Pepř mletý  
Hladká mouka 1 lžíce
Sýr  
Máslo  
Olej  
Rohlík
nebo veka
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli očistíme a nakrájíme na půlkolečka. Ve vysokém hrnci zahřejeme olej, přidáme cibuli, opepříme a smažíme, až cibule změkne. Zaprášíme moukou, zalijeme 1 l vody, přidáme vegetu a vaříme. Mezitím si můžeme opéci veku nebo rohlíky namazané máslem v troubě. Do polévky po 30 min. vlijeme šlehačku, necháme jen zavařit a hned podáváme. Na talíř dáme opečené rohlíky, posypeme strouhaným sýrem a zalijeme horkou polévkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1
Reklama
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Cibulačka bílá

Komentáře

  1. Koca   04.12.2016 | 11:20 | reagovat |

    Je skutečně výborná, chutná mí víc než ta s vínem.

  2. Lucie Pešková   23.10.2009 | 12:30 | reagovat |

    skválá, doporučuju!

  3. Zuzana   07.02.2008 | 11:21 | reagovat |

    super polévka

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web