Chorvatská polévka (Zagorská)

Snadné
Ingredience
Cibule 1 ks
Anglická slanina 100 g
Brambory
středně velké
3 ks
Mletá sladká paprika 1 lžička
Hladká mouka 1 lžíce
Česnek 1 stroužek
Bobkový list 2 ks
Smetana 12% 1 kelímek
Ocet 1 lžička
Masox 2 kostka
Voda 1 l
Chorvatská polévka (Zagorská)

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na trošce oleje společně orestujeme nakrájenou cibuli a anglickou slaninu. Přidáme brambory pokrájené na malé kostičky, poprášíme hladkou moukou, mletou paprikou a zalijeme horkou vodou. Přidáme bobkový list, rozmačkaný česnek, bujón a vaříme do změknutí brambor. Do vařené polévky nalijeme smetanu a již nevaříme. Dochutíme octem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Reklama
Zelňačka s bramborovou kaší Lahodné venkovské polévky Články z

Komentáře k receptu: Chorvatská polévka (Zagorská)

Komentáře

  1. andy   15.02.2014 | 16:46 | reagovat |

    Vyborna!!!! Uplne ji miluju!!! Varim hodne casto =)

  2. Janaso   16.05.2013 | 16:29 | reagovat |

    Velmi dobrá polévka.

  3. Šťepán   13.04.2012 | 19:09 | reagovat |

    Díky moc velice dobré ;-)

  4. Monika   22.03.2012 | 10:35 | reagovat |

    Mohu se zeptat, nakolik porcí to vychází? Děkuji za odpověď.

  5. johanicka   08.02.2012 | 16:55 | reagovat |

    uvařila jsem a byla jsem mile překvapena..moc dobré, děkuji za recept :-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web