Autor:

Chorizo na víně - tapas

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Chorizo
(nebo papriková klobása)
150 g
Červené víno 150 ml
Petrželka
nasekaná
1 lžíce
volitelné
Brandy 2 lžíce
k servírování
Pečivo
křupavé
 
Chorizo na víně - tapas

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Uzeniny

Vidličkou několikrát napíchejte chorizo (klobásku), aby se vytvořily menší dírky. Vložte na pánev, zalijte vínem a přiveďte k varu. Pak ztlumte plamen a nechte 15-20 minut lehce probublávat. Pak nechte vychladnout a marinovat přes noc nebo alespoň 8 hodin.

Pak nakrájejte na přibližně půl cm široké plátky a vložte do ohnivzdorné nádoby. Pokud jste se rozhodli použít brandy, nalijte ji na plátky, zahřejte a zapalte. Až plamen zhasne, přidejte víno, ve kterém se klobáska marinovala, a vařte na středním plameni tak dlouho, dokud se víno nezredukuje.

Dejte na servírovací misku, posypte petrželkou a podávejte s křupavým pečivem jako předkrm nebo chuťovku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Trhané vepřové maso krok za krokem (5.) Trhané vepřové maso krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Chorizo na víně - tapas

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web