Autor:

Chorizo na víně - tapas

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Chorizo
(nebo papriková klobása)
150 g
Červené víno 150 ml
Petrželka
nasekaná
1 lžíce
volitelné
Brandy 2 lžíce
k servírování
Pečivo
křupavé
 
Chorizo na víně - tapas

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Uzeniny

Vidličkou několikrát napíchejte chorizo (klobásku), aby se vytvořily menší dírky. Vložte na pánev, zalijte vínem a přiveďte k varu. Pak ztlumte plamen a nechte 15-20 minut lehce probublávat. Pak nechte vychladnout a marinovat přes noc nebo alespoň 8 hodin.

Pak nakrájejte na přibližně půl cm široké plátky a vložte do ohnivzdorné nádoby. Pokud jste se rozhodli použít brandy, nalijte ji na plátky, zahřejte a zapalte. Až plamen zhasne, přidejte víno, ve kterém se klobáska marinovala, a vařte na středním plameni tak dlouho, dokud se víno nezredukuje.

Dejte na servírovací misku, posypte petrželkou a podávejte s křupavým pečivem jako předkrm nebo chuťovku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Chorizo na víně - tapas

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web