Autor:

Chorvatské rizoto

60 minut PT0H60M
Ingredience
Skopové maso 200 g
Hovězí maso 200 g
Vepřové maso 200 g
Rajčata 200 g
Paprika 200 g
Cibule 1 ks
Baklažán 200 g
Mletá sladká paprika 2 lžíce
Sádlo 30 g
Brambory 200 g
Rýže 200 g
Vývar  
Bobkový list 2 ks
Petrželka  
Sůl  
Pepř mletý  
Chorvatské rizoto

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Na sádle zpěníme hrubě pokrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky, opečeme je, přidáme na kostky nakrájenou zeleninu, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a dusíme půl hodiny.
Potom přidáme přebranou, propláchnutou a spařenou rýži a na kostky nakrájené brambory a dusíme doměkka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Recept na knedlíky a bramborové krokety Články z

Komentáře k receptu: Chorvatské rizoto

Komentáře

  1. Jarka   07.02.2013 | 7:38 | reagovat |

    Pochybuji, že na obrázku je chorvatské rizoto :-!

    1. Haniczka276   07.02.2013 | 21:37 | reagovat |

      No pokud do toho zamícháte rýži a brambory posléze, tak je to přesně ono :-) já osobně nemám ráda když se to dělá dohromady, ale má se to správně.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web