Chorvatské rizoto

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g skopové maso
    • 200
      g hovězí maso
    • 200
      g vepřové maso
    • 200
      g rajčata
    • 200
      g paprika
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g baklažán
    • 2
      lžíce mletá sladká paprika
    • 30
      g sádlo
    • 200
      g brambory
    • 200
      g rýže
    • vývar
    • 2
      ks bobkový list
    • petrželka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle zpěníme hrubě pokrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky, opečeme je, přidáme na kostky nakrájenou zeleninu, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a dusíme půl hodiny.
2
Potom přidáme přebranou, propláchnutou a spařenou rýži a na kostky nakrájené brambory a dusíme doměkka.
Zařazení: Pokrmy Z rýže

Komentáře k receptu

  • Haniczka276
    Haniczka276 |

    7. 2. 2013 21:37

    No pokud do toho zamícháte rýži a brambory posléze, tak je to přesně ono :-) já osobně nemám ráda když se to dělá dohromady, ale má se to správně.

  • Jarka
    Jarka |

    7. 2. 2013 07:38

    Pochybuji, že na obrázku je chorvatské rizoto :-!