Autor:

Chorizo jednohubky - tapas

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Chorizo 150 g
Ciabatta
menší, alespoň 1 den stará
1 ks
Olivový olej
3 - 4 lžíce
 
Česnek 2 stroužek
Petrželka
nasekaná
 
Mletá paprika 2 špetka
Chorizo jednohubky - tapas

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Chorizo (nebo paprikovou klobásku) nakrájejte na kolečka (asi 0,5 cm). Ciabattu nakrájejte na kostky o hraně asi 1 cm a česnek na plátky. Na pánvi rozehřejte olej, přidejte česnek a nechte asi půl minuty opékat. Pak přidejte kostky pečiva a nechte opékat 1-2 minutky, pak přidejte chorizo a nechte chviličku smažit.
Vyjměte z pánve, dejte do servírovací misky, posypte petrželkou a mletou paprikou.

Podávejte jako předkrm nebo chuťovku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Chorizo jednohubky - tapas

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web