Autor:

Polévka česká "veverka"

Střední
Ingredience
Hovězí maso 400 g
Vepřová játra 300 g
Kořenová zelenina 200 g
Rajče 1 ks
Květák
(Kousek)
1 ks
Pórek 1 ks
Kapusta
(Listy)
2 ks
Sůl 1 špetka
Polévka česká "veverka"

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Vyprané maso a vnitřnosti zalijeme asi třemi litry studené vody, osolíme a zvolna vaříme. Asi po hodině přidáme očištěnou zeleninu a dovaříme další hodinu. Maso vybereme, zeleninu pokrájíme na kousky a podáváme zalitou vývarem. Část masa a vnitřností pokrájíme do talíře, část necháme k omáčce. Po polévce přijde k chuti žejdlík vychlazeného točeného piva.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Reklama
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Polévka česká "veverka"

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web