Polévka česká "veverka"

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g hovězí maso
    • 300
      g vepřová játra
    • 200
      g kořenová zelenina
    • 1
      ks rajče
    • 1
      ks květák (Kousek)
    • 1
      ks pórek
    • 2
      ks kapusta (Listy)
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vyprané maso a vnitřnosti zalijeme asi třemi litry studené vody, osolíme a zvolna vaříme. Asi po hodině přidáme očištěnou zeleninu a dovaříme další hodinu. Maso vybereme, zeleninu pokrájíme na kousky a podáváme zalitou vývarem. Část masa a vnitřností pokrájíme do talíře, část necháme k omáčce. Po polévce přijde k chuti žejdlík vychlazeného točeného piva.
Zařazení: Polévky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.