Autor:

Polévka česká "veverka"

Střední
Ingredience
Hovězí maso 400 g
Vepřová játra 300 g
Kořenová zelenina 200 g
Rajče 1 ks
Květák
(Kousek)
1 ks
Pórek 1 ks
Kapusta
(Listy)
2 ks
Sůl 1 špetka
Polévka česká "veverka"

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Vyprané maso a vnitřnosti zalijeme asi třemi litry studené vody, osolíme a zvolna vaříme. Asi po hodině přidáme očištěnou zeleninu a dovaříme další hodinu. Maso vybereme, zeleninu pokrájíme na kousky a podáváme zalitou vývarem. Část masa a vnitřností pokrájíme do talíře, část necháme k omáčce. Po polévce přijde k chuti žejdlík vychlazeného točeného piva.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Reklama
Krémová česnečka s topinambury Zahřívací polévkové večeře pro podzimní dny Články z

Komentáře k receptu: Polévka česká "veverka"

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web